Martin Thorborg om salget af Jubii: »Der gik ikke længe, før det blev tomt«

Livet som iværksætter er langt fra en dans på roser. Det har Martin Thorborg ad flere omgange måtte erfare. I podcasten »Succes Kriteriet« fortæller han om op- og nedturene ved at stifte virksomheder – og om, hvorfor han alligevel bliver ved.

 Martin Thorborg har aldrig drømt om at blive iværksætter. Egentlig ville han bare gerne have et job, han syntes var spændende, men alle de gode job krævede lange uddannelser – og skolebænken lokkede bestemt ikke.

»For at være ærlig, så er uddannelse og jeg ikke så forenelige. Efter at have kørt taxi i Køben­havn i noget tid og forsøgt mig med en HF-uddannelse og noget enkeltfag, som alt sammen gik i vasken, tænkte jeg, at jeg blev nødt til at skabe mit eget job. Så det var af nød, at jeg blev iværksætter,« fortæller serieiværksætteren i det nyeste afsnit af »Succes Kriteriet«.

https://www.business.dk/vaekst/martin-thorborg-om-salget-af-jubii-der-gik-ikke-laenge-foer-det-blev-tomt   Tilbage